navigáció átugrása

SzAPporta Kft.

vissza a főmenühöz

SzAPporta Kft.

SzAPporta Kft. 2003. szeptemberében alakult az SAP területén nagy tapasztalatokkal rendelkező munkatársak részvételével. Bevezetési tapasztalatok kiterjedtek a gazdaság széles területeire, többek között a kis- és középvállalati szektorra is. Az évek során a SzAPporta Kft. munkatársai elérték, hogy Magyarországon a legtöbb SAP kis- és középvállalati tapasztalattal rendelkező csapattá váljanak.

Ezen projektek során kialakítottuk a SzAPporta bevezetési módszertanát, amivel az SAP teljes potenciáljának biztosítása mellett rugalmasan tudunk a kis és középvállalkozások egyedi igényeihez is alkalmazkodni, ugyanakkor tekintettel vagyunk a rendelkezésre álló források várható kereteire. A SzAPporta Kft munkatársai ezt a Know How-t kivánják az ügyfelek megelégedésére hasznosítani és továbbfejleszteni.

Szakember gárdánk

Tanácsadói gárdánk összeszokott, bevezetésekben többéves tapasztalattal rendelkező munkatársakból áll. Így teljes SAP bevezetéseket tudunk végezni ügyfeleink részére, illetve teljeskörű támogatást tudunk nyújtani az üzemszerű működés során.

Munkatársaink az SAP piacon speciális, értékesíthető tudással rendelkeznek.

Tanácsadóink rendelkeznek az FI, CO, AA, MM, SD, PP, TR modulok és BC Bázis rendszer ismeretével, emellett többük rendelkezik certifikációs vizsgával (SAP R/3, TEKconsol, Microsoft).

Fejlesztőink jártasak az ABAP4 fejlesztő rendszerben, továbbá van szakemberünk vonalkód technikai jártassággal, SAP R/3 Banki Interface szaktudással is.

vissza a menühöz

(c) 2015 SzAPporta Kft.