navigáció átugrása

SzAPporta Kft.

vissza a főmenühöz

Mobil eszköz illesztés

A SzAPporta Kft. két megoldást ajánl a megrendelő által használt mobil eszközök (pl. PDA: Personal Digital Asistant, hordozható vonalkód olvasók, RF: Rádiófrekvenciás targoncák,stb.) illesztésére:

SAP MI (Mobile Infrastructure)

SAP Net Wiever alapú megoldás mely eszköz független megoldást kínál SAP és Mobil eszközök illesztésére. Ezt úgy éri el, hogy java környezetre alapul és ha az eszköz alkalmas a futtató környezet használatára akkor az SAP kapcsolat is működőképes!

Tapasztalataink szerint az illesztendő eszköznek az operációs rendszere felett minimum 10 MB memória területtel kell, hogy rendelkezzen!

Az SAP ehhez a termékhez szállít ki kész tranzakciókat is pl.:

  • Mobil értékesítés hordozható eszközökkel (MSAHH Mobile Sales for Handheld).

Mi vállaljuk egyedi tranzakciók fejlesztését illetve Mobil eszközök illesztését ezen eszközzel.

TEKConsole™

Az SAP rendszer és az RF (rádiófrekvenciás) terminálok közötti kapcsolat megvalósításához a Teklogix cég kifejlesztette a TEKConsole™ nevű szoftver eszközt, amely lehetővé teszi SAP tranzakciók hatékony megvalósítását az RF eszközökön. A TEKConsole™ szoftverrel alkalmazás-specifikus megoldások is megvalósíthatók, és a SzAPporta Kft. testre szabott, optimalizált tranzakciókat alakított ki az adott feladathoz.

A megoldás legfontosabb előnyei:

  • TEKConsole™ szerverről központilag felügyelhetők a terminálok.
  • Visual Basic programmal a legspeciálisabb igények is megoldhatók (mező tartalmak, összefüggések ellenőrzése, hang jelzések stb.)
  • Minden SAP tranzakció megvalósítható ebben a környezetben.
  • Nagy terminálszámú rendszerek stabilan működtethetők vele (referenciáink pl.: Audi 80 RF terminál, Coop Szolnoki raktára 70 terminál, Richter Gedeon Rt. 30 RF és 20 telepített terminál stb.)

Az ANTRA ID Kft.-vel közösen forgalmazott megoldást kompletten tudjuk szállítani, azaz biztosítjuk a hatékony megvalósítást és üzemeltetést mind hardware, mind szoftver oldalon.

vissza a menühöz

(c) 2019 SzAPporta Kft.