navigáció átugrása

SzAPporta Kft.

vissza a főmenühöz

Banki interfészek

A banki pontosabban bankterminál interfészek azt biztosítják, hogy az SAP-ban tudjuk előállítani a bankterminálba importálandó kimenő adatállományainkat és a bankterminálból kijövő forgalmi állományainkat is az SAP-ban tudjuk fogadni.

A kimenő bankterminál interfész számára önálló programot fejlesztettünk, hogy a bankok előírásaihoz és a vállalati sajátságokhoz rugalmasan beállítható működést érjünk el maximális biztonság mellett.

A kimenő állományt a program az SAP-ból tölti le a FI modulban levő fizetőprogram futását követően. Igény szerint vagy könyvelésig vitt, vagy fizetési megbízásban előállított szállítói esetleg dolgozói kifizetések, illetve vevői, fogyasztói visszautalások tételeit csomagolja a megfelelő formátumú állományba. A program feladatát az FI és FI-CA területen is el tudja látni.

A bankterminálból nyert elektronikus számlakivonatokat fájlkonverzió segítségével dolgozzuk fel. A konverzió során kiegészíthetjük a kivonat adatait, kereséseket végezhetünk a rendszerben található különféle adatokon. A konverzió után olyan standard feldolgozást indítunk el, amely intelligens kísérletet tesz a könyvelésre, ugyanakkor jól használható felületet biztosít az automatikusan nem könyvelhető tételek manuális könyvelésére.

A program a közművek számára FI-CA területen is elérhető és kezelni tudja a PEK és CSOPORTOS állományokat is.

vissza a menühöz

(c) 2019 SzAPporta Kft.