navigáció átugrása

SzAPporta Kft.

vissza a főmenühöz

EKÁER interfész

EKAER interfész megoldásaink elkészítésekor az alábbi célokat tűztük ki:

  1. azonnali bevezetés és használat lehetősége (szoros határidő)
  2. közvetlen beküldés megvalósítása (kézi adatrögzítés elkerülése, harmadik félhez nem kerülhetnek érzékeny adatok)
  3. rugalmas kialakítás (bővíthető, egyedi igények szerint testreszabható)

EKAER-SAP interfész

EKAER-SAP interfész termékünk lehetővé teszi a szállítások bejelentését a központi EKÁER rendszerbe közvetlenül SAP rendszerből.

Az EKAER-SAP a szállítások adatait az EKÁER által elvárt részletezettségben külön tárolja az SAP rendszerben és ezeket az adatokat küldi be közvetlenül a központi EKÁER rendszerbe. Ezen működési mód által lehetővé válik bármilyen forrásból származó szállítási adatok kezelése. A termék tartalmaz egy manuális adatberögzítő felületet is, így a telepítést követően azonnal meg lehet kezdeni a szállítások EKÁER rendszerben való regisztrálását.

A megoldás nem tartalmaz úgymond kész adatbetöltő programokat, mivel az EKÁER rendszer által elvárt információk jellemzően minden SAP rendszerben más módon érhetőek el, ráadásul sok esetben előfordul, hogy nem is kerülnek jelenleg rögzítésre bizonyos EKÁER által elvárt adatok, illetve akár a szállítások egy része.

Természetesen a rendszer kibővíthető tetszőleges adatbetöltő programokkal, amelyek segítségével lehetővé válik az adatok automatikus átvétele beérkező szállításból, kimenő szállításból, transzport modulból vagy akár külső rendszerből vagy külső állományokból. Így akár egy teljesen automatizált EKAER-SAP interfész is kialakíthatóvá válik.

Azon SAP ügyfelek számára ajánljuk, akiknek azonnali megoldásra van szükségük, nem kívánják egy előre meghatározott módon tárolni és kezelni a szállításaik adatait az SAP rendszerükben, hanem egy rugalmas, az egyedi igényeikhez alkalmazkodó EKAER-SAP interfész rendszert kívánnak bevezetni.

vissza a menühöz

(c) 2019 SzAPporta Kft.