Kik vagyunk

Cégünk alapítói több tanácsadó cégnél is dolgoztak, illetve üzemeltettek is ügyfél oldalon SAP rendszereket éveken keresztül, és az ennek során szerzett tapasztalatokat hasznosítva alapítottuk meg a Szapporta Kft.-t 2003-ban.

Az alapításkor számunkra az volt a legfontosabb célkitűzés, hogy egyedi innovatív testre szabott megoldásokkal támogassuk a megrendelőink üzleti folyamatainak megvalósítását.

Szolgáltatásainkat az ügyfeleink igényeihez igazítjuk, illetve olyan szakmai megoldásokat adunk, amik a megrendelőkre szabottak, és lehetőségek szerint maximálisan kiszolgálja azok igényeit.

Mi abban hiszünk, hogy az ügyfeleinkkel végzett közös munka során létrehozott megoldások, és fejlesztések tudnak csak hosszútávon és megfelelően működni és hozhatnak számunkra újabb megrendeléseket.

Tanácsadói gárdánk összeszokott, bevezetésekben többéves tapasztalattal rendelkező munkatársakból áll. Így igény esetén akár teljes SAP bevezetést is tudunk végezni ügyfeleink részére, illetve teljes körű támogatást tudunk nyújtani az SAP üzemeltetéséhez.

Üzletpolitikánk

A mi csapatunk SAP megoldásokat szállít az ügyfeleink problémáira, nem pedig munkatársakat, akik majd megoldják azokat.

Az adott SAP megoldáshoz mi biztosítjuk a csapatunkból adott feladatra a folyamat kialakításában jártas kollegát (tanácsadót, fejlesztőt, stb.), igény esetén akár a hardver eszközöket is.

Tanácsadóink rendelkeznek az, FI, CO, AM, MM, WM, SD, PP, TR modulok és a BC Bázis rendszer ismeretével. Az elmúlt időszakban különösen nagy gyakorlatot szereztünk autó és gyógyszer iparágakban logisztikai megoldások terén.

Az SAP által kevésbé kidolgozott, de az ügyfelek részéről viszont felmerülő témákra igyekszünk átfogó megoldásokat kidolgozni, és ezen megoldások segítségével támogatni ügyfeleink munkáját: Ilyen pl. NAV online számla, Elektronikus számla, EKAER megoldásunk stb. lásd megoldásainknál.

Együttműködünk az SAP piac valamennyi nagyobb tanácsadó cégével is alvállalkozói projektek keretében, így a T-Systems, DXC, Itelligence, Easycon, továbbá hardver technológiai terén ZEBRA Technologies –el, mint ISV partner, IDporta Kft.-vel  mint hardver szállító, és raktár automatizálási témákban.

A Szapporta csapatDávid Tibor

Ügyvezető Igazgató


Báthory Dóra

Irodavezető

 Szakolczai Attila

Szenior szoftver fejlesztő


Török Csaba

Junior szoftver fejlesztő